Video pjese e fushates per uljen e cmimi te naftes.

No comments

Nderkohe qe ne gjithe Rajonin dhe Boten cmimi i naftes ka rene dukshem, ne Shqiperi asgje nuk ndryshon.
Nisma Thurje shpjegon arsyet dhe propozon zgjidhjen e kesaj situate ne favor te konsumatoreve.

Nese jeni dakord me uljen e cmimit te naftes, shperndaje kete video ne forme reagimi.
Ne te kundert mos u ndiej dhe paguaj 170 Leke per liter nderkohe qe ne Maqedoni cmimi eshte 120 leke.

#NeNukJemiDakord
#UleCmiminNaftes

Leave a Reply