Sulmohet shtepia e Ministrit Grek me bomba molotov.

No comments

Sulmohet shtepia e Ministrit Grek te Shtetit Alekos Flambouraris nga disa qytetare te cilet perdoren bombat molotov.

Dy makinat e Ministrit te parkuara jashte u dogjen ndersa te njejtin fat pesuan edhe dritaret dhe dera.

Ministri njihet si nje nga njerezit me te afert te Kryeministrit Cipras. Ne Greqi ka shperthyer nje vale e te zemerimi me qeverine si pasoje e aplikimt te masave shtrenguese. Masa te cilat synojne uljen e pensioneve dhe rritjen e kontributeve. Kjo nuk eshte hera e pare qe ka dhune ndaj politikaneve ne kete vend.

 

 

Leave a Reply