Sillni rrugën dhe energjinë në fshat ose nuk votojmë më!

No comments

Banorët e fshatit Skilaj të Lushnjës kanë marrë një vendim unanim. Ata nuk do të pranojnë kutitë e votimit dhe asnjë komisioner partie nëse qeveria nuk ju shtron rrugën e shkatërruar të fshatit dhe rregullon infrastrukturën e energjisë elektrike. Të lodhur nga premtimet në çdo palë zgjedhje ata kanë marrë këtë vendim. “Të paktën t’ju heqim mundësinë te na mashtrojnë sërisht” thotë një nga banorët. Vendimi i tyre është një model edhe për fshatrat e tjera që kanë të njëjtin hall.

Leave a Reply