Si tallen Partitë në kurrizin tonë

No comments

Sot në KQZ, Partia Socialiste kërkoi shtyrjen e afatit të rregjistrimit të koalicioneve (i cili detyrimisht kërkon shtyrje të zgjedhjeve) por rrëzoi kërkesën e PD për shtyrjen e zgjedhjeve. Ndërkohë Partia Demokratike kundërshtoi shtyrjen e afatit të rregjistrimit të koalicioneve por këmbënguli për shtyrjen e zgjedhjeve.
Kur mbaroi mbledhja të dyja palët ranë në shesh nga e qeshura.
Ps: Cmimi i naftës sot u rrit me 2 lek. Dhe mos harroni të paguani edhe këstet e taksave, sepse me to financohet spektakli.

Leave a Reply