Mbas denoncimeve te Thurje reagon Ambasada në Gjermani.

Ambasada shqiptare në Gjermani ka reaguar mbas denoncimeve të vazhdueshme të bëra nga qytetarë të ndryshëm që jetojnë në Gjermani të cilët ankoheshin për pamundësinë për tu pajisur me pashaporta pranë kësaj ambasade. Ajo ka lajmëruaj dje në faqen e saj se nga 10 qershori edhe kjo ambasadë do të mundësojë pajisjen me pashaporta të

Continue reading
Advertisements

Sillni rrugën dhe energjinë në fshat ose nuk votojmë më!

Banorët e fshatit Skilaj të Lushnjës kanë marrë një vendim unanim. Ata nuk do të pranojnë kutitë e votimit dhe asnjë komisioner partie nëse qeveria nuk ju shtron rrugën e shkatërruar të fshatit dhe rregullon infrastrukturën e energjisë elektrike. Të lodhur nga premtimet në çdo palë zgjedhje ata kanë marrë këtë vendim. “Të paktën t’ju

Continue reading

21 Janari “shitet” për 109 mijë euro!

Gjykata e Strasburgut ka pushuar padinë e ngritur kundër shtetit shqiptar nga ana e familjarëve të 21 janarit. Sipas vendimit përfundimtar, çështja është zgjidhur me mirëkuptim, pasi familjarët pranuan dëmshpërblimin e propozuar për secilin prej tyre nga Qeveria shqiptare. Në total, katër të afërm të viktimave janë dëmshpërblyer me 109 mijë euro. Qeveria orfoi 39 mijë

Continue reading

Si tallen Partitë në kurrizin tonë

Sot në KQZ, Partia Socialiste kërkoi shtyrjen e afatit të rregjistrimit të koalicioneve (i cili detyrimisht kërkon shtyrje të zgjedhjeve) por rrëzoi kërkesën e PD për shtyrjen e zgjedhjeve. Ndërkohë Partia Demokratike kundërshtoi shtyrjen e afatit të rregjistrimit të koalicioneve por këmbënguli për shtyrjen e zgjedhjeve. Kur mbaroi mbledhja të dyja palët ranë në shesh

Continue reading

LETER DREJTUAR PRESIDENTIT TE REPUBLIKES

LETER DREJTUAR PRESIDENTIT TE REPUBLIKES Tiranë më 18.03.2016 Drejtuar: Presidentit të Republikës SH.T.Z. Bujar Nishani I nderuar z. President i Republikës, Nisma ‪#‎Thurje është një grupim profesionistësh te cilet besojne se nje qeverisje e mire mund te realizohet vetem nepermjet pjesmarrjes aktive te qytetareve ne te nepermjet propozimeve apo reagimeve. Ne kete kontekst, prej nje viti e

Continue reading