Ofendoi me fjalë banale qytetarin. Mbas denoncimit te Thurje, pezullohet polici.

No comments

 

Dy ditë më parë denoncuam një ngjarje e cila tregonte një punonjës të policisë i cili ndalon një automjet me dy të rinj dhe fillon ti ofendojë ata me fjalor banal për shkak se pretendonte se ata i kishin zënë rrugën.

Sot jemi njoftuar nga Drejtoria e policisë se polici me inicialet T.H, punonjës i patrullës së përgjithshme te komisariati nr.6 është pezulluar dhe ndaj tij ka filluar investigimi dhe procedimi nga drejtoria e standarteve profesionale. Gjithashtu qytetarët e dëmtuar kanë bërë kallzim ndaj tij dhe cështja do ti kalojë gjykatës.

Videon e ofendimit e gjeni këtu:

 

Leave a Reply