Nisma Thurje gjate vitit 2015

No comments

Nje permbledhje e fotove nga aktivitetet dhe qendrimet tona pergjate vitit 2015! Kete vit mesuam se kur reagojme,…

Posted by Nisma #Thurje on Thursday, December 31, 2015

Leave a Reply