Ne fushate me gomar, ne pushtet me JAGUAR.

No comments

Qeveria shqiptare do te shpenzoje rreth 900.000 euro ne vit per te me marre me qira 44 makina te tipit Jaguar te cilat kushtojne rreth 100.000 euro secila.
Me 900.000 euro ne vit, 2142 familje te varfera mund te perfitonin asistence, per tu ushqyer dhe ngrohur gjate dimrit te ftohte.
Me 900.000 euro ne vit, 20mije pensioniste mund te perfitonin nje shperblim dinjitoz ne fund te vitit qe te festonin krenare.
Me 900.000 euro ne vit mund te ndertoheshin dy shkolla. Mund te ndertohej nje spital. Mund te pajiseshin me ilacet e munguara te cilat vrasin njerez, dhjetra qendra shendetesore.
Me 900.000 euro, mund te hapeshin ne te gjithe vendin, menca falas per te pastrehet, te papunet e te pangrenet.
Por jo, keto para do shkojne si investim per rehatine e fundit te shpines se Kryeministrit dhe Ministrave te tij, te cilet edhe kete muaj Shqiperine e nxorren me bilanc negativ te ardhurash prej 27 miliardesh.
‪#‎NeNukJemiDakort‬

12189671_387641714778336_5839137453122660051_n

Leave a Reply