Mbas denoncimeve te Thurje reagon Ambasada në Gjermani.

One comment

Ambasada shqiptare në Gjermani ka reaguar mbas denoncimeve të vazhdueshme të bëra nga qytetarë të ndryshëm që jetojnë në Gjermani të cilët ankoheshin për pamundësinë për tu pajisur me pashaporta pranë kësaj ambasade. Ajo ka lajmëruaj dje në faqen e saj se nga 10 qershori edhe kjo ambasadë do të mundësojë pajisjen me pashaporta të shqiptarëve duke u kursyer atyre para dhe kohë. Më parë ambasada u thoshte qytetarëve se për të marrë pashaportën duhet të shkonin në Bruksel apo Milano.IMG_4314

1 comments on “Mbas denoncimeve te Thurje reagon Ambasada në Gjermani.”

  1. Kjo ambasade edhe rren njerezit per ceshtjen e lenies se shtetesise. Jane nje tufe burokratesh te paafte, te papergjegjshem dhe aspak responsive.

Leave a Reply