Lista me 104 emra me lidhje nepotike në Fakultetin e Mjekësisë.

6 comments

Të vendosur për t’i shkuar në fund historisë së nepotizmit në universitetet publike shqiptare, këtë rradhë do të bëjmë publikë të gjitha lidhjet nepotike në Fakultetin e Mjekësisë.
Sepse një gjë është e qartë për të gjithë ne; nepotizmi, sikundër korrupsioni dhe mediokriteti janë tre shtyllat kryesore ku mbështetet dështimi i sistemit tonë universitar.
Arsimi është një plagë e madhe e këtij vendi me pasoja në çdo aspekt të zhvillimit. Dhe si e tillë duhet kuruar sa më thellë. Dhe hapi i parë i kurimit të kësaj plage është ekspozimi i plotë i saj.
Ne kemi vendosur të bëjmë ç’ka është e mundur për ne që plaga e arsimit të dalë e plotë në dritën e diellit, me gjithë të këqiat, e çdo lloj forme, që ajo mbart.
Më poshtë lista me 104 emrat e evidentuar me lidhje familjare:

Fakulteti i Mjekësisë

Suela Këllici, zv/Rektore, pedagoge e brendshme Departamenti i Farmacisë, vëllai Arvin Dibra pedagog i brendshëm Departamenti i Kirurgjisë, i shoqi Neritan Këllici pedagog i jashtëm Fakulteti i Shkencave Mjekësore, Departamenti i i Lëndëve Paraklinike.
Etmont Çeliku, pedagog i brendshëm, Departameti i Kirurgjisë, e shoqja Silvana Çeliku pedagoge e brendshme në të njëjtin departament, e bija Ejona Çeliku pedagoge e brendëshme Departamenti i Morfologjisë.
Ledjan Malaj, pedagog i brendshëm, Departamenti i Farmacisë, e shoqja Ela Malaj , pedagoge e brendshme në të njëjtin departament.
Albana Fico, pedagoge e brendshme, Departamenti i Lëndëve Biomjekësore dhe Eksperimentale, i ati Agron Fico, pedagog i jashtëm, Departamenti i Lëndë Paraklinike.
Margarita Gjata, pedagoge e bredshme, Departamenti i Sëmundjeve të Brendshme, i shoqi Agron Gjata, pedagog i Brendshëm, Departamenti i Kirurgjisë.
Agron Ylli, pedagog i brendshëm Departamenti i Sëmundjeve të Brendshme, e shoqja Zamira Ylli, pedagoge e brendshme Departamenti i Laboratorëve, e bija Dorina Ylli, pedagoge e brendshme Departamenti i Semiologjisë Imazherike dhe Klinike, djali i xhaxhait Alban Ylli pedagog i brendshëm, Departamenti i Shëndetit Publik.
Ali Refatllari, pedagog i brendshëm, Departamenti i Sëmundjeve të Zemrës dhe Enëve të Gjakut, e shoqja Etleva Refatllari, pedagoge e brendshme Departamenti i Laboratorëve.
Mustafa Xhani, pedagog i brendshëm, Departamenti i Kirurgjisë, i biri Rezart Xhani, pedagog i brendshëm në të njëjtin departament.
Vilson Ruci, pedagog i brendshëm, Departamenti i Kirurgjisë, e shoqja Dorina Ruci, pedagoge Departamenti i Sëmundjeve të Brendëshme.
Edmond Zaimi, pedagog i brendshëm, Departamenti i Kirurgjisë, e shoqja Eliziana Zaimi/Petrela, pedagoge e brendëshme Departamenti i Shëndetit Publik.
Mentor Petrela, pedagog i brendshëm Departamenti i Neuroshkencës, kunata Raida Petrela, pedagoge e brendëshme, Departamenti i Pediatrisë.
Arsen Seferi, pedagog i brendshëm Departamenti i Neuroshkencës, e shoqja Irena Seferi pedagoge e jashtëme në të njejtin departament.
Mehdi Alimehmeti, pedagog i brendshëm, Departamenti i Anatomisë Patalogjike, Mjekësisë Ligjore, i biri Ilir Alimehmeti pedagog i brendshëm, Departamenti i Mjekut të Familjes dhe Sëmundjeve Profesionale, e shoqja Jera Kruja, pedagoge e brendëshme Departamenti i Neuroshkencës.
Vuksan Kola, pedagog i brendshëm, Departamenti i Neuroshkencës, e shoqja Elmira Kola, pedagoge e brendëshme departamenti i Pediatrisë.
Erion Troja, pedagog i brendshëm, Departamenti i Farmacisë, e ëma Rozana Troja pedagoge e jashtme, Departamenti Lëndëve Formuese.
Enver Roshi, pedagog i brendshëm, Departamenti i Shëndetit publik, e bija Dajana Roshi pedagoge e jashtme, Departamenti i Farmacisë.
Loreta Kuneshka, pedagoge e brendshme, Departamenti i Shëndetit Publik, e motra Numila Kuneshka/Maliqari, pedagoge e brendshme Departamenti i Pediatrisë.
Ermal Likaj, pedagog i jashtëm, Departamenti i Morfologjisë, e shoqja Erjola Likaj, pedagoge e jashtme Departamenti i Semiologjisë Klinike dhe Imazherike.
Idriz Balla, pedagog i brendshëm, Departamenti i Sëmundjeve të Zemrës dhe Enëve të Gjakut, e bija Enida Balla pedagoge e jashtme në të njëjtin departament.
Fakulteti i Shkencave Mjekësore Teknike
Gentjan Stroni zv/ Dekan, pedagog i brendshëm, Departamenti i Lëndëve Paraklinike, e shoqja Suela Sallavaci pedagoge e jashtme, Departamenti Lëndëve Klinike, Infermieristikës së Përgjithshme, Infermieristikës në Sëmundje të Brendshme, Pediatri, vajza e xhaxhait Rovena Stroni pedagoge e jashtme në të njëjtin departament.
Neritan Boriçi, pedagog i brendshëm, Departamenti i Lëndëve Klinike dhe Infermieristikës së Pergjithshme, Invermierisë në Sëmundje të Brendëshme, Pediatri, e shoqja Edlira Boriçi pedagoge e jashtëme Departamenti i Lëndëve Paraklinike.
Floreta kurti, pedagoge e brendëshme Departamenti i Lëndëve Paraklinike, i shoqi Altin Kuqo pedagog i jashtëm, Departamenti i Lëndëve Klinike, Infermieristikës së Përgjithshme, Infermieristikës në Sëmundje të Brendëshme, Pediatri.
Klerida Shehu, pedagoge e brendëshme, Departamenti i Lëndëve Paraklinike, i shoqi Bernard Shehu pedagog i jashtëm Departamenti Lëndëve Klinike, Infermieristikës së Përgjithshme, Infermieristikës në Sëmundje të Brendëshme, Pediatri.
Armela Maxhelaku, pedagoge e jashtëme Departamenti i Lëndëve Paraklinike, e motra Suela Maxhelaku pedagoge e jashtëme në të njëjtin departament.
Kastriot Dallaku, pedagog i jashtëm, Departamenti Lëndëve Klinike, Infermieristikës së Përgjithshme, Infermieristikës në Sëmundje të Brendëshme, Pediatri e shoqja Irma Dallaku, pedagoge e jashtëme, Departamenti i Diagnostikës, Rehabilitimit Shëndetësor dhe Infermieristikës në Kirurgji, Infermieristikës në Obstetrik Gjinekologji.
Gentjan Zikaj pedagog i jashtëm, Departamenti Lëndëve Klinike, Infermieristikës së Përgjithshme, Infermieristikës në Sëmundje të Brendëshme, Pediatri , e shoqja Lidra Zikaj pedagoge e jashtëme, Departamenti i Diagnostikës, Rehabilitimit Shëndetësor dhe Infermieristikës në Kirurgji, Infermieristikës në Obstetrik Gjinekologji.
Ferid Zavalani, pedagog i jashtëm, Departamenti Lëndëve Klinike, Infermieristikës së Përgjithshme, Infermieristikës në Sëmundje të Brendëshme, Pediatri e bija Sara Zavalani pedagoge e jashtëme në të njëjtin departament.
Enkeleda Sinaj, pedagoge e jashtme Departamenti i Diagnostikës, Rehabilitimit Shëndetësor dhe Infermieristikës në Kirurgji, Infermieristikës në Obstetrik Gjinekologji, vëllai Ermir Sinaj pedagog i jashtëm në të njejtin departament.
Rozana Aleksi, pedagoge e jashtme, Departamenti i Diagnostikës, Rehabilitimit Shëndetësor dhe Infermieristikës në Kirurgji, Infermieristikës në Obstetrik Gjinekologji, vëllai Saimir Seferi pedagog i jashtëm , Departamenti Lëndëve Klinike, Infermieristikës së Përgjithshme, Infermieristikës në Sëmundje të Brendëshme, Pediatri
Florida Dobi, pedagoge e jashtme, Departamenti i Diagnostikës, Rehabilitimit Shëndetësor dhe Infermieristikës në Kirurgji, Infermieristikës në Obstetrik Gjinekologji, i shoqi Drini Dobi pedagog i jashtëm në të njejtin departament.
Kostandin Canaj, pedagog i jashtëm , Departamenti i Diagnostikës, Rehabilitimit Shëndetësor dhe Infermieristikës në Kirurgji, Infermieristikës në Obstetrik Gjinekologji, i ati Ferdinand Canaj, pedagog i jashtëm Departamenti i Lëndëve Paraklinike, gjyshi Profit Canaj pedagog i jashtëm, , Departamenti i Diagnostikës, Rehabilitimit Shëndetësor dhe Infermieristikës në Kirurgji, Infermieristikës në Obstetrik Gjinekologji
Irena Kola pedagoge e brendëshme, Departamenti i Diagnostikës, Rehabilitimit Shëndetësor dhe Infermieristikës në Kirurgji, Infermieristikës në Obstetrik Gjinekologji, e bija Erinda Kola departamenti i Lendëve Paraklinike, i shoqi Sandër Kola pedagog i jashtëm Departamenti i Diagnostikës, Rehabilitimit Shëndetësor dhe Infermieristikës në Kirurgji, Infermieristikës në Obstetrik Gjinekologji.
Fakulteti i Mjekësisë Dentare
Esat Bardhoshi, pedagog i brendshëm, Departamenti i Kirurgjisë Oro-Maxillo-Faciale dhe Paraklinike e shoqja Merita Barshoshi pedagoge e brendëshme në të njëjtin departament.
Agron Meto pedagog i jashtëm Departamenti i Terapisë Stomatologjike, e bija Aida Meto pedagoge e jashtëme në të njejtin departament.
Fejzi Keraj, pedagog i brendshëm, Departamenti i Ortopedisë Stomatologjike, i biri Kreshnik Keraj pedagog i brendshëm në të njëjtin departament.

Të tjerë
Celjana Toti pedagoge e brendshme Fakulteti i Mjekësisë Dentare, Departamenti i Ortopedisë Stomatologjike, i shoqi Florian Toti Fakulteti i Mjekësisë, Departamenti i Sëmundjeve të Brendëshme.
Argjend Tafaj, pedagog i brendshëmFakulteti i Mjekësisë, Departamenti i Sëmundjeve të Brendëshme , i biri Irgen Tafaj pedagog i jashtëm, Fakulteti i Shkencave Mjekësore Teknike, Departamenti i Lendëve Klinike, Infermieristikës së Përgjithshme, Infermieristikes në Sëmundje të Brendshme, Pediatri, nusja e djalit Elvis Dervishi, pedagoge e jashtme, Fakulteti i Mjekësisë Departamenti i Neuroshkencës.
Petrit Bara, pedagog i brendshëm, Fakulteti i Mjekësisë Departamenti i Sëmundjeve të Zemrës dhe Enëve të Gjakut, e shoqja Merita Bara, pedagoge e jashtëme, Fakulteti i Shkencave Mjekësore Teknike, Departamenti i Lëndëve Paraklinike, e bija Silvana Bara, pedagoge e brendëshme, Fakulteti i Mjekësisë Dentare, Departamenti i Kirurgjisë Oro-Maxillo-Faciale dhe Paraklinike.
Ndok Marku, pedagog i brendshëm Fakulteti i Mjekësisë, Departamenti i Laboratorëve, i biri Ervin Marku pedagog i brendshshëm, Fakulteti i Shkencave Mjekësore Teknike, Departamenti i Lëndëve Paraklinike.
Dariel Thereska, pedagog i brendshëm, Fakulteti i Mjekësisë, Departamenti i Kirurgjisë, e shoqja Ina Thereska, pedagoge e jashtme, Fakulteti i I Mjekësisë Dentare, Departamenti i Terapisë Stomatologjike.
Gjergj Belba, pedagog i brendshëm, Fakulteti i Mjekësisë, Departamenti i Kirurgjisë, e shoqja Monika Belba, pedagoge e jashtëme, Fakulteti i Shkencave Mjekësore Teknike, Departamenti i Lendëve Klinike, Infermieristikës së Përgjithshme, Infermieristikes në Sëmundje të Brendshme, Pediatri
Artid Duni, pedagog i brendshëm, Fakulteti i Mjekësisë, Departamenti i kirurgjisë, e shoqja Albana Duni, pedagoge e brendshme, Fakulteti i Shkencave Mjekësore Teknike, Departamenti i Lendëve Klinike, Infermieristikës së Përgjithshme, Infermieristikes në Sëmundje të Brendëshme, Pediatri.
Ali Tonuzi, pedagog i brendshëm, Fakulteti i Mjekësisë, Departamenti i Orl- Okulistikës, e shoqja Orieta Tonuzi pedagoge e jashtme, Fakulteti i Shkencave Mjekësore Teknike, Departamenti i Lendëve Klinike, Infermieristikës së Përgjithshme, Infermieristikes në Sëmundje të Brendshme, Pediatri
Alert Xhaja, pedagog i brendshëm Fakulteti i Shkencave Mjekësore Teknike, Departamenti i Lëndëve Paraklinike, e shoqja Orsjola Xhaja pedagoge e jashtme, Fakulteti i Mjekësisë Dentare, Departamenti i Terapisë Stomatologjike.
Herion Muja, pedagog i jashtëm, Fakulteti i Mjekësisë, Departamenti i Shëndetit Publik, e motra Arlinda Muja pedagoge e jashtëme Fakulteti i Shkencave Mjekësore Teknike, Departamenti i Lëndëve Paraklinike.
Arben Zenelaj, pedagog i jashtëm, Fakulteti i Mjekësisë, Departamenti i Kirurgjisë, e shoqja Valbaona Zenelaj, pedagoge e jashtme, Departamenti i Lëndëve Klinike, Infermieristikës së përgjithshme, Infermieristikës në Sëmundje të Brendëshme, Pediatri.
Zana Gaçe, pedagoge e jashtëme, Fakulteti i Mjekësisë, Departamenti Lëndë Formuese, i biri Eno Gaçe, pedagog i jashtëm, Fakulteti i Mjekësisë Dentare, Departamenti i Terapisë Stomatologjike.

6 comments on “Lista me 104 emra me lidhje nepotike në Fakultetin e Mjekësisë.”

 1. Keni harruar edhe te tjere
  FSHMT – Petrit Bara e motra, Merushe Bara, e kunata Marjola Kapllani, vajza e tezes Stela Muca.
  FSHMT Irena Kola Ramasaco, kusherire e pare me Ergys Ramasaco
  FSHMT Aida Joanidhi dhe i vellai Romeo Joanidhi
  Enver Roshi dhe gruaja punonjese biblioteke

 2. Dekania e stomatologjise Edit Xhajanka dhe motra pedagoge tek kardiologjia Vilma Paparisto dhe burri i Vilmes pedagog tek kirurgjia abdominale.
  Eduart kakariqi ped i brendshem tek Shendeti Publik dhe e bija Laerta Kakarriqi ped e brendshme tek farmakologjia. Te dy tek fakulteti i mjeksise.
  Ervin Toçi i bredshem tek Shendeti Publik dhe e shoqja po e jashtme tek Shendeti Publik
  Adriatik Gabrani i brendshem tek shendeti publik dhe e shoqja e jashtme po aty.

 3. Po Arben Zenelaj e bënë drejtor të spitalit ushtarak dhe ju do te luftoni nepotizmin😂😂😂. Po që e shoqja ka marrë specializim për spitalin ushtarak, kur ai ishte nendrejtor. Po qe punon ne klinike ortodokse si dermatologe ndërkohë që nuk ka mbaruar akoma specializimin. Rrini rehat se nuk ju futet gjëm në këmbë këtyre.

Leave a Reply