Kryeministrit per cmimin e energjise elektrike.

One comment

Kryeminister,

Nuk e kuptojme kete insistimin tend per te na trajtuar te gjithe popullit si budallenj.
Cmimi i energjise u rrit!!
Fakti qe ti bertet me ze te larte qe cmimi eshte ulur, thjesht e ben te gjithen me acaruese. Sepse cmimi i energjise u rrit!!
Per 95% te familjareve dhe per 100% te biznesit.

Dhe e rrite ti o Kryeminister, per te mbuluar halerat qe bete me CEZ-in, ti dhe te gjithe pushtetaret, majtas e djathtas. Qe nga ata qe e lidhen ate Marrveshje e deri tek ty qe e zgjidhe me “mirekuptim”.

Ate borxhin 600 milione USD qe na tund gishtin ne te tjereve, me pare tregoja vetes.
Sepse ishe ti qe i fale fiks aq, 600 milione USD, kokerr me kokerr, CEZ-it. Dhe ke goje dhe flet per grope borxhi.

Dhe mjaft me keto sarkazmat “Marrveshje e Mirekuptimit me CEZ-in, sipas standarteve Europiane”.
Ajo ishte nje çorbe e madhe (etika s’na lejon te perdorim fjalen e duhur..) sipas standarteve Europiane, qe ti ia dhe ta hante popullit tend dhe qe ne po e vjellim dhe sot e kesaj dite. Keshtu qe boll, na ler te qete me koken tek sifoni, mos na ngacmo me fjale te pakten…

Dhe boll na fole per arritje ne sistemin e energjise. Se nese more nje sistem si ne kohen e karrocave, tashme eshte kthyer si ne kohen e shpellave. Na rrofte godina e OSHEE dhe tenderat qe fituan miqte e tu, se sistemi na ka lene shendene..

Bie shi, permbytet bota, ne na ikin dritat si ne 2001.
OSHEE fiton qindra milione USD, por linjat tona qe na sjellin energji, s’mbajne dot rrjetin tani pa filluar dimri, le me kur te filloje dimri.
Kush do t’i paguaje demet qe i shkaktohen popullit, nga sistemi yt “bashkekohor” energjitik qe i heq dhe i sjell dritat si me qene diskoteke?
Kush paguan per frigoriferet e televizoret qe iu prishen?
Apo t’i blejne vete, se ke hapur dhe shume vende pune ti..
Patetik!!

Sistemi energjitik e keni shkaterruar. Te gjithe!

Sepse e kishit kthyer CEZ-in ne prostitute..
Shkonte i pari, mbaronte pune, mberthente zinxhirin, dilte.
Shkonte i dyti mbaronte pune, dilte.
Shkonte i treti…shkonte i katerti, i pesti.
S’mbeti laro politikani pa “vajtur” njehere me ate rrospi CEZ.

Dhe ne fund, vendoset qe per te gjithe orgjine te paguaje populli!
Dhe po mos paguaje, te shkoje ne burg.

Mallkuar qofte dita qe i mbetet ne dere ketij populli!12087173_386317661577408_7200091236082139275_o

1 comments on “Kryeministrit per cmimin e energjise elektrike.”

  1. What a sweet post. I loved the family picture and I can see happiness in their faces. I am a grandmother now; but I had 6 children and we had many moments when we would plan a trip and then co1;dn&#82u7lt but we would try to replace it with fun activities in the city we lived in. Being together and making good memories is what is important; not being some certain place.I have been married for 43 years and I still feel sad when he goes off to work. I love it when he able to work at home.Thankd and blessings to you! LeAnn

Leave a Reply