Ilir Beqaj iku, ambulancat mbetën. Mjerë pacientët!

No comments

Një mjek ka vendosur të mos heshtë duke na sjellë disa pamje skandaloze të ambulancave që përdor urgjenca. Këto ambulanca janë pikërisht ato të cilat i propagandoi si pjesë të flotës moderne dhe që do të rilindnin sistemin e urgjencave në vend.

Fotot flasin vetë dhe skanë nevojë për shumë komente.

16879956_1473272686017201_1745384412_o

Mjetet janë të amortizuara dhe jashtë kushteve të sigurisë teknike.

 

16880752_1473271826017287_2025023065_o

Defribilatori nuk punon dhe mungon pajisja për ta karikuar. Në fakt nuk ësht♪7 përdorur asnjëherë sepse cdo pajisje ka qenë fiktive (denoncon mjeku)

16880833_1473271929350610_794046028_o

Mungojnë kushtet minimale të higjenës.

16910598_1473271852683951_40260908_o

Leave a Reply