Erion Kristo: Edhe unë edhe ish ministri i blejmë perimet te i njëjti vend. Jetës nuk ja hedh dot.

No comments

Pedagogu dhe aktivisti Erion Kristo ka dhënë një intervistë për Nismën Thurje ku ka folur gjatë për problemet me të cilat haset sot Shqipëria. Kristo e di për fakt se 95% e shqiptarëve duan të largohen por ai nuk mendon se kjo është zgjidhja, mbasi fati i keq i asaj që kemi ndërtuar në këtë vend ne na përndjek edhe jashtë. Ai mendon se e ardhmja e të gjithëve është këtu dhe duhet të luftojme me shumë për ta bërë vendin më të jetueshëm. Me sarkazëm ai përmend edhe një ndodhi personale kur u takua te tregu i perimeve me një ish Ministër dhe “ju bë zemra mal” teksa e shihte se të dy i blinin perimet në të njëjtin vend, perime që ndoshta mbartin sëmundje kanceroze për shkak të ndotjes së shkaktuar nga vetë vendimet e ish Ministrit. Askush nuk mund t’ia hedhë jetës thotë Kristo me të drejtë, as ministrat, as kryeministrat e as ne.

Ndiqeni me poshte te plote:

Leave a Reply