Bota e sotme e ilustruar.

No comments

Steve Cutss eshte nje ilustrator londinez i cili perdor imazhe te fuqishme per te kritikuar gjenden e trishte te shoqerise moderne. Babezia, shkaterrimi i ambjentit, konsumi i ushqimit plastik dhe televizionit, varesia ndaj telefonave smart dhe vrasja e kafsheve jane ceshtjet qe kane frymezuar punen e tij.

Cutts ka punuar ne boten e korporatave perpara se te vendoste per te dale si frelancer dhe e percmon racen e minjve ( sic e quan ai) te ilustruar ne foton me poshte.

parody of the rat race


 

Mos, erdhi serisht e hena!Arrrgh! It's Monday again

Jessica dhe Roger relaks ne shtepi!

jessandroger

Evolucioni

evolution

Erdhi darka

dinnerisserved

Bull-shit

dailybullshit

Cikli i jetes.

circleoflife

Nje tjeter dite ne zyre.officeshit

Nephoneslaves

Ata

recycling

Punishtja e vertete e Babagjyshitsanta

screamqueen

shutupnbuy

Grackathe trap

Shtrengimi i fundit i duarve

thefinalhandshake

Mbretitheking

Nese ju perlqeu shperndajeni!

Leave a Reply