Month: August 2018

Ne, brezi i dalë nga furnella me vajguri! 

Nga Prof.Dr. Artan Fuga —————- Andej kanë dalë deputetët, ministrat, profesorët, biznesmenët, drejtorët, kryeministrat, aktorët, opozitarët, varfanjakët, bixhozçinjtë, trafikantët, të papunët, të gjithë ne andej kemi dalë!Disa pyesin : Pse nuk po ecim drejt përparimit?  Pse nuk kemi një qytetar aktiv? Pse pajtohemi me të keqen dhe i kthejmë shpinën të mirës? Pse bëjmë sikur

Continue reading