Month: December 2017

Besnik Sulaj fut në xhep 60 milionë euro taksa të ARMOs. Punëtorët nuk kanë lekë për darkën e Vitit të Ri.

Prej dy javësh ARMO, rafineria e përpunimit të naftës në vend, ka mbyllur dyert për të disatën herë, duke lënë miliona euro detyrime të papaguara ndaj shtetit, një skemë e njohur kjo, që po përsëritet që prej vitit 2009, kur ARMO u privatizua. Sipas të dhënave të siguruara nga ‘Monitor’, për 11 muajt e këtij

Continue reading

Kush i shpërdoron në mënyrë kriminale pasuritë gjigande të Shqipërisë ? 

Nga Artan Fuga Ne shpërdorojmë të gjitha pasuritë tona si të ishim ostrogotët që rrafshuan perandorinë romake, si të ishim karakaleca që rrënojmë drithërat në fusha, si të ishim të dehur që kthehemi në shtëpi dhe thyejmë televizorin, lavatriçen, frigoriferin… Kush paguan qindra miliona euro gjoja për arsimim dhe nxjerr të papunë që sipas të

Continue reading

Lali Goni i Bashkisë Mallakastër, 8 milionë lekë për një aparat fotografik.

Propaganda, fasada dhe dalja sa më mirë në publik, duket se ka “infektuar” të gjithë  kryetarët e bashkive në vend. Përdorja e kamerave dhe aparatëve fotografik, zgjerimi i stafit të mediave apo deri tek trajnimet për komunikimet në publik, janë disa nga teknikat që përdorin politikanët lokal dhe qëndror, për të kuruar imazhin e tyre

Continue reading