Month: September 2017

Njëmbëdhjetë minuta e dyzetë sekonda nuk janë mjaftueshëm.

Nga Av. Adriatik Lapaj Njëmbëdhjetë minuta e dyzetë sekonda arriti populli te flasi sot ne Parlament dhe entuziasmoi shumicën dërrmuese të rrjeteve sociale. Ishin vetëm 11 minuta e 40 sekonda munges vigjilence dhe dalje nga skenografia e teatrit politik dhe mjaftuan për të shkaktuar tërmet në rrjet. Vetëm 11 minuta e 40 sekonda ju deshën

Continue reading

VIDEO/Rama ndryshon prapë mendim. “Kundër importit të plehrave janë vetëm sharlatanët, karagjozët dhe çakejtë e politikës”  

Përpara disa ditësh dy nga drejtuesit e PS, Taulant Ballad he Eduard Shalsi deklaruan se nuk do të ketë më një projektligj për importin e plehrave. Të dy deklaruan se qeveria do ta tërhiqte iniciativën dhe do gjente rrugët ligjore se si kjo do të mundësohej konkretisht. Deklaratat janë bërë në media me zë dhe

Continue reading

Prindërit e nxënësve të shkollës “Fan Noli” peticion Ministrisë dhe Bashkisë: Mos na i transferoni fëmijët në shkollë tjetër.

Protestë/ Ankesë   Drejtuar:                   Ministrisë së Arsimit Bashkisë Tiranë, Kryetarit – Z.Erion Veliaj Drejtorisë Arsimore Tiranë Agjencise Shtetërore për Mbrojtjen e fëmijëve Mediave   Objekti:                     Kundërshtim i transferimit të fëmijëve në shkolla të tjera   Ne, prindërit e fëmijëve të shkollës “Fan Noli”, pikërisht të klasave fillore, e dytë, e tretë, dhe e katërt,

Continue reading

Letër mësuesit!

“Mësues i nderuar, Djali im sot e fillon shkollën. Pas pak, gjithçka do të jetë për të e çuditshme dhe e re, prandaj do të doja ta trajtonit butësisht. Është një aventurë që ai do ta marrë me vete nëpër të gjitha kontinentet. Të tilla aventura që ndoshta mund të përfshijnë luftëra, tragjedi dhe fatkeqësi.

Continue reading