Month: August 2017

Edhe njëherë për injorancën.

Nga Pano Soko Injoranca qëndron në themel të çdo të keqeje. Çdo e keqe burimin e saj e ka tek padija, tek mosedukimi. Shqipëria është kjo që është, sepse injoranca është ulur këmbëkryq. Sistemi ynë arsimor ka çeduar prej kohësh. Shkollat tona janë totalisht të dështuara. Dhe nuk ka nevojë të shohësh diagramën e denoncimeve

Continue reading
Advertisements