Month: July 2017

Ndërton shkallët e parkut për 550usd duke sfiduar projektin 65.000usd të Bashkisë!

Një parku në Toronto i mungonin shkallët dhe kjo ishte kthyer në burim aksidentesh për të moshuarit që e frekuentonin. Këshilli bashkiak kishte vendosur ti ndërtonte ato duke shpallur një projekt dhe tender prej 65.000 usd. Adi Astl, një mekanik në pension, pasi dëgjoi për projektin e Bashkisë pati një ide më të mirë. Ai

Continue reading