Month: June 2017

Shqipëria, një “Shllafari” vetëm për politikanët.

Nga Geri Selenica Ku qëndron problemi real i menaxhimit ekonomik të Shtetit Shqiptar? Së pari, nuk është nevoja të jesh ekonomist të kuptosh që Shqipëria është një vend relativisht i varfër nga potencialet ekonomike natyrore dhe këtë e përforcon më shumë largësia nga epiqendat ekonomike rajonale e globale. Shqipëria ka disa pasuri natyrore (energji, minerale,

Continue reading