Month: May 2017

Ofendoi me fjalë banale qytetarin. Mbas denoncimit te Thurje, pezullohet polici.

  Dy ditë më parë denoncuam një ngjarje e cila tregonte një punonjës të policisë i cili ndalon një automjet me dy të rinj dhe fillon ti ofendojë ata me fjalor banal për shkak se pretendonte se ata i kishin zënë rrugën. Sot jemi njoftuar nga Drejtoria e policisë se polici me inicialet T.H, punonjës

Continue reading
Advertisements

Njihuni me 5 shqiptarë të ndershëm dhe historitë e tyre të jetës!

“Vasilika, me një pincë e me një kaçavidë ha bukë moj bijë” më thoshte babai. Atëherë isha e re dhe mes ëndrrash për profesione të tjera nuk e kuptoja rëndësinë e këtyre fjalëve. Me këmbënguljen e tij përfundova shkollën profesionale elektrike në Fier. Pas mbarimit të shkollës fillova punë, dalëngadalë fillova ta pëlqeja zanatin tim.

Continue reading