Month: December 2015

79 zyrtare te larte te arrestuar ne nje dite ne Serbi.

Serbia ka arrestuar 79 persona ne aksionin me te madh antikorrupsion qe ka njohur vendi. Ministri i brendshem Nebojsa Stefanovic tha sot se te arrestuarit perfshijne nje ish minister, disa zyrtare te larte, disa kryetare apo ish kryetare bashkish dhe disa nga drejtuesit e bizneseve kryesore ne vend.   Stefanovic nuk e dha emrin e ish

Continue reading
Advertisements

Projektligji per “Ndihmen ne energji”

  KUVENDI PROJEKTLIGJ Nr. /2016 PËR DISA SHTESA DHE NDRYSHIME NË LIGJIN NR. 9355, DATË 10.03.2005 “PËR NDIHMËN DHE SHËRBIMET SHOQËRORE” Në bazë të neneve 78 dhe 81 pika 1 të Kushtetutës, me propozim të deputetit Gerti Bogdani: KUVENDI I REPUBLIKËS SË SHQIPËRISË VENDOSI: Në ligjin nr. 9355, datë 10.03.2005 “Për Ndihmën dhe Shërbimet shoqërore”,

Continue reading