Month: October 2015

Per Kryeministrin qe nuk di taksat e vendit te tij.

Z. kryeministër, Kjo është hera e fundit që ne po të përgjigjemi virtualisht në lidhje me justifikimet pa vlerë që ti nxjerr sa herë që flitet për taksat e larta të naftës dhe çmimin e saj më të lartë në rajon. E fundit sepse kemi vendosur qe komunikimin që nga data 5 shtator ora 18:00,

Continue reading
Advertisements

Cfare do beni?

Cfarë do bëni? Besjan Pesha E kam me ju që nxirrni bukën e gojës duke u rropatur rrugëve me ato arkat e shëmtuara të rrushit apo fiqve mbartur mbi bicikleta kineze. Me ju që shisni rroba të përdorura nëpër cepat e Shqipërisë dhe me paratë e fituara u bleni rroba edhe më të përdorura fëmijeve

Continue reading